ΕΚΤΥΠΩΣΗ OFFSET

Εκτύπωση offset Η εκτύπωση offset εξακολουθεί να είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος εκτύπωσης, κυρίως στα μεγάλα τιραζ. Αυτό συμβαίνει γιατί τα offset πιεστήρια επιτυγχάνουν ασύγκριτα μεγαλύτερες ταχύτητες εκτύπωσης από τα αντίστοιχα ψηφιακά εκτυπωτικά μηχανήματα. Επίσης, λόγω του offset συστήματος εκτύπωσης έχουν, τουλάχιστον προς το παρόν, και καλύτερο εκτυπωτικό αποτέλεσμα παρά τις μεγάλες ταχύτητες εκτύπωσης. Συν των άλλων έχουν και τη δυνατότητα πιο εξειδικευμένου εκτυπωτικού αποτελέσματος εκτυπώνοντας περισσότερα χρώματα από τις απλές τετραχρωμίες, με 5ο, 6ο χρώμα κάποιο pantone, ή χρυσό, ασημί ή και βερνίκι νερού. Επιπρόσθετα, είναι και κατά πολύ φθηνότερος τρόπος εκτύπωσης από τα ψηφιακά μηχανήματα.

Εκεί που σαφώς υπερτερεί η ψηφιακή εκτύπωση σε σχέση με την εκτύπωση offset  είναι στα μικρά τιράζ.  Σε ότι αφορά λίγα τεμάχια καρτών, διαφημιστικών φυλλαδίων με μικρό τιράζ, της τάξεως δηλαδή των 100, 200, 300, είναι σαφώς καλύτερος τρόπος εκτύπωσης, γιατί τυπώνουν κατευθείαν τετραχρωμία από το αρχείο, περίπου όπως ένας απλός printer γραφείου. Στην αντίστοιχη περίπτωση προκειμένου να εκτυπωθεί μια τέτοια δουλειά με τη εκτύπωση offset, επειδή χρειάζεται προεκτυπωτική διαδικασία, μοντάζ, διαχωρισμοί, φιλμς αναπαραγωγές ή ctp, είναι σαφώς ποιο κοστοβόρος τρόπος εκτύπωσης. Συμπερασματικά λοιπόν λέμε το εξής: Μεγάλα τιράζ εκτύπωση offset, μικρά τιράζ ψηφιακή.

Τι είναι αυτό λοιπόν που ξεχωρίζει όμως την εταιρεία μας από τις περισσότερες του κλάδου και γιατί να μας εμπιστευτεί ο συνεργάτης; Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, απλά στηριζόμαστε στην σαράντα ετών εμπειρία μας και στο αναρίθμητο πελατολόγιο με το οποίο έχουμε συνεργαστεί κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Αυτό που έχουμε λοιπόν συμπεράνει, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς κρίσης τους οποίους όλοι βιώνουμε, είναι ότι ο συνεργάτης ψάχνει κάποιον που να μπορεί να βασιστεί πάνω του ξέροντας ότι θα έχει απόλυτη συνέπεια σε χρόνους παράδοσης, καθώς και τον καλύτερο λόγο τιμής ποιότητας. Αυτό που επιτυγχάνει η εταιρεία μας είναι ουσιαστικά να ελαφρύνει το συνεργάτη απο μια παραπάνω έννοια. Αυτός που συνεργάζεται μαζί μας ξέρει ότι θα παραλάβει την παραγγελία του ΟΤΑΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Αυτό είναι λοιπόν και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα.