ΠΡΟΦΙΛ

45 χρόνια λειτουργίας...

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1971 με αντικείμενο την εκτύπωση offset. Το 1989 μπήκε και στο χώρο της χάρτινης τσάντας οπότε και παρουσιάζει μια συνεχώς και σταθερά ανοδική πορεία και στο χώρο της χάρτινης συσκευασίας. Το 2008 αξιοποιώντας την πολυετή μας πείρα στην εμπορική συσκευασία, μπήκαμε και στην παραγωγή κουτιών και τη συσκευασία τροφίμων. Κατά τη διάρκεια των 45 χρόνων λειτουργίας της η εταιρεία μας έχει αποκομίσει τεράστια εμπειρία, ώστε να αποτελεί μια υγιή και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση.

Από το 2013 έχουμε στραφεί και σε αγορές του εξωτερικού, κυρίως Ευρωπαϊκές. Καταφέραμε, οι εξαγωγές μας να αποτελούν το 20% του κύκλου εργασιών της εταιρίας. Στόχος μας τα επόμενα 2 χρόνια με σταθερό βηματισμό, να φτάσει το 50%.

Σήμερα, η εταιρεία μας έχοντας κατανοήσει το νόημα της εκτύπωσης και των σύγχρονων αναγκών της συσκευασίας, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του μάρκετινγκ κάθε εταιρείας, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που συμβαδίζουν με τις αδιαμφισβήτητα υψηλές απαιτήσεις της εποχής μας στην έντυπη επικοινωνία. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε πλήρη μηχανολογικό εξοπλισμό που καλύπτει όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας από το σχεδιασμό, μέχρι το τελικό προϊόν. Στόχος μας, η εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη σε ποιότητα, συνέπεια και ανταγωνιστική τιμολόγηση.

Όπως πάντα βέβαια, δεν εγκαταλείπεται για κανένα λόγο η ανακύκλωση όλων των υπολειμμάτων της παραγωγής, που συλλέγονται από εταιρίες διαχείρισης.