ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Χάρτινες Τσάντες Εμπορικής Συσκευασίας Η εταιρεία μας κατασκευάζει χάρτινες χειροποίητες τσάντες εμπορικής συσκευασίας, υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Χρησιμοποιούμε χαρτιά υψηλής αντοχής δικής εισαγωγής από τους μεγαλύτερους οικους του εξωτερικού. Διαθέτουμε μια σειρά τσαντών σε τουλάχιστον 120 σχήματα δημιουργώντας συνεχώς και νέα ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν προσαρμοσμένο σε κάθε πελάτη μας χωριστά. Κουτιά Εκτυπώνουμε και κατασκευάζουμε χάρτινα κουτιά προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εκτός από τα σχήματα που είδη έχουμε, πάντα προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις ιδιαίτερες ανάγκες των συνεργατών μας.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ OFFSET

Εκτυπώνουμε και κατασκευάζουμε κάθε είδους έντυπο. Η παραγωγή μας περιλαμβάνει προσπέκτους, περιοδικά, βιβλία, αφίσες, εταιρικές κάρτες, διατηρώντας πάντα υψηλή ποιότητα στην εκτύπωση καθώς και την τελειοποίηση κάθε εντύπου.

Βιβλία-Εκδόσεις

Εκτυπώνουμε και βιβλιοδετούμε κάθε είδους έκδοση. Βιβλία, περιοδικά, παραμύθια, εγκυκλοπαίδειες, παίρνουμε τα αρχεία σε ηλεκτρονική μορφή και παραδίδουμε έτοιμο προϊόν, πάντα με απολυτη συνέπεια σε χρόνους παράδοσης και ποιότητα. Αν δεν υπάρχουν έτοιμα αρχεία μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε το επιθυμητό  αποτέλεσμα. Επεξεργαζόμαστε και τελειοποιούμε κάθε είδους εξώφυλλο έτσι ώστε να ταιριάζει στις εκτυπωτικές ανάγκες των συνεργατών μας.

Διαφημιστικά Έντυπα

Παράγουμε  κάθε ειδους έντυπο για τη διαφήμιση της εταιρείας σας. Ηεταιρεία μας παράγει  Α3, Α4, Α5 μονόφυλλα, δίπτυχα, τρίπτυχα σε αναρίθμητα σχέδια και σχήματα ακόμα και με ειδικά κοπτικά για ποιο εξειδικευμένο αποτέλεσμα.

Εκτύπωση Περιοδικών- Εφημερίδων

Εκτύπωση περιοδικών και εκτύπωση εφημερίδων σε ανταγωνιστικές τιμές σεβόμενοι πάντα τα χρονοδιαγράμματα του συνεργάτη.

Εταιρικά Έντυπα

Παράγουμε όλα τα έντυπα που συμβάλουν στην ευρυθμη λειτουργεία της επιχείρησής σας. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε, folders, φόρμες για μηχανογραφημένα τιμολόγια, φάκελα.

Κάρτες

Δημιουργούμε και εκτυπώνουμε κάρτες σε αναρίθμητα χρωματα σχήματα και χαρτιά ώστε καλύπτουν όλες τις ανάγκες είτε πρόκειται για επαγγελματία ή κάρτες στελεχών εταιρείας.

Προϊόντικοί Κατάλογοι

Στην παραγωγή μας περιλαμβάνονται προϊοντικοί κατάλογοι για την εταιρεία σας καλύπτοντας τις υψηλές απαιτησεις για τέλειο εκτυπωτικό αποτέλεσμα. Παραλαμβάνουμε τα αρχεία σας και παραδίδουμε έτοιμο προϊόν ή συνεργαζόμαστε μαζί σας για το τέλειο στήσιμο του εντύπου σας.