ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

Οι χάρτινες τσάντες συσκευασίας είναι ένα εκ των προϊόντων που παράγει η εταιρεία μας, που σίγουρα προσθέτει αξία στο συσκευαζόμενο προϊόν. Η φινέτσα και το στήσιμό της χάρτινης τσάντας προϊδεάζουν για την ποιότητα και την αξία του προϊόντος που περιέχει. Είναι όμως και ένας τρόπος άμεσης διαφήμισης του καταστήματος ή εταιρείας πώλησης. Ακόμη και σαν τρόπος συσκευασίας εκθεσιακού δώρου, οι χάρτινες τσάντες αποτελούν ένα φινετσάτο τρόπο περεταίρω προώθησης της διαφημιζόμενης με εκθεσιακό περίπτερο επιχείρησης.

Ανάλογα με το είδος χαρτιού που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή της χάρτινης τσάντας, μπορούμε να τη διαχωρίσουμε σε ποιο ανθεκτική ή ποιο  sic εξαρτάται πάντα από την επεξεργασία και την τελειοποίηση του εκτυπωτικού αποτελέσματος όπως πλαστικοποίηση, βερνίκι UV, κορδέλα διαφόρων τύπων κτλ.

Τελευταίος αν και όχι λιγότερο σημαντικός λόγος επιλογής των χάρτινων τσαντώνν συσκευασίας είναι το γεγονός πως αποτελεί ένα, από 95% έως 100%, ανακυκλώσιμο προϊόν. Συνεπώς είναι ένα προϊόν που δεν επιβαρύνει περισσότερο το είδη επιβαρυμένο περιβάλλον στο οποίο ζούμε.

Οι χάρτινες τσάντες  είναι λοιπόν ένας ποιοτικός, φινετσάτος και πάνω από όλα οικολογικός τροπος συσκευασίας των προϊόντων σας.